I've NEVER led a PERFECT life . There have been UPS and DOWNS , and there were times when SUPERFICIAL people tried to BREAK me .. Blog ini bersifat Universal .. If anyone we're offended by my words , a thousand apologize .. But again.Its my blog and my right to say anything .. A THOUSAND THANK YOU FOR THOSE WHO ARE VISITING MY BLOG ..

MAAF , KERANA BLOG INI MENGGUNAKAN LOGHAT SABAH ..

SABAR & TABAH JALAN TERBAIK




Beberapa hari ni aku sunyi dari dunia blogging .. bukan kerana aku busy .. tapi .. ntah laa .. hard to say .. someone judge me like he's my lordness .. but it's ok , i just leave it to be da past .. biarkan lah orang berbicara ikut suka hati dorang .. fitnah or whatever .. let it .. biar aku suffer , yang penting kamu happy , it's more then enough .. tapi kebenaran hanya ada dengan aku ..makesure ur own hand a clean b4 u point it to me , ok ? .. bukan ku mau menbencik pun , tapi ni jalan terbaik bagi aku , sorry guys , aku TERpaksa ignore korang suma , lupakanlah perkenalan kita yang udha bertahun tu k .. x da makna nya wey .. aku ingat kamu boleh jadi my shoulder , tau'tau kamu la pulak jadi batu asah , kann ? gud laa .. sedarkan aku kalau kamu taw aku salah dan bukan plak kamu tambah kan lagi masalah yang sedia ada ni , ini ka yang di namakan sibling ? mana sifat brotherhood kamu ni ? glad to b ur brother adik'adik ku , aku maw kamu taw , past is past .. yang menghina , terima kasih atas hinaan .. carik cermin dan cermin la diri kita .. sempurna ka kita ?? think twice .. :)

bah , lupakan tentang itu , b gentleman .. crita pasal study better , ujian 1 sudah selesai (alangkah indahnya kalau suma masalah ni selesai like ujian 1) .. 17 hb start midterm , hehe , cepat ni bah masa berlalu .. macam baru kemarin daftar new sem dan for sure ndak lama lagi 2010 melabuhkan tirai dan 2011 pula akan muncul , makin tua aku wey !!

by the way , masalah yang datang jangan terlalu di pikirkan , masalah ni if terlalu d pikir , mmg akan membebankan , tapi if d lupakan , ianya akan hilang .. sapa lah yang maw masalah kann ? tapi masalah dan hidup adalah sepupu sepapat , ndak dapat di pisahkan , kerana no body is perfect .. apa yang penting sabar dan tabah adalah jalan terbaik untuk hilangkan tekanan yang mencengkam .. suma masalah yang datang for a reason , masalah tuh tidak akan datang kalau teda alasan yang kukuh ; for this happen .. apa yang penting , learnt from mistake , n try to regret ..



ourait .. time to sleep ..

3 comments:

hans said...

yups
laluilah kehidupan ini dengan penuh kegembiraan dan kesyukuran

P/S : Blog Gua Kena Tegur Oleh Blogger! Gua Cuak!

::FAIZ FARISH:: said...

balik kampung , yeah balik kampung .. i like it .. jumpa mama ku yang ku sayang !! even ak taw , ak slalu buat dya marah , hehehe .. cepat'cepat lah cuti .. :)


sweet

Car Loan Calculator said...

Patient is a good way to solve every problem and challenges :)

Post a Comment

KERATAN NOTIS

1. Sila Komen Dalam Bahasa Melayu / Ingelish Yang Mudah Difahami

2. Tinggalkan Alamat Blog / Email Jika Perlu

SEGALA KOMEN YANG DITULIS ATAS TANGGUNGJAWAB ANDA SENDIRI. PEMILIK AJTR TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS SEBARANG KOMEN YANG DITULIS OLEH PEMBACA DI AJTR INI.