I've NEVER led a PERFECT life . There have been UPS and DOWNS , and there were times when SUPERFICIAL people tried to BREAK me .. Blog ini bersifat Universal .. If anyone we're offended by my words , a thousand apologize .. But again.Its my blog and my right to say anything .. A THOUSAND THANK YOU FOR THOSE WHO ARE VISITING MY BLOG ..

MAAF , KERANA BLOG INI MENGGUNAKAN LOGHAT SABAH ..

SUARA HATI


Ketenangan hatiku terganggu lagi hari ini, tapi tak pa, dont worry.. i'll be alrigh sebab saya lelaki, so i must be strong tak boleh sedih-sedih, tak boleh merintih sedih lagi, hapuskan duka, ukirkan senyuman walau cuma sebesar ini pun memadai sudah, hehehe.. tabah kan hati k? lumrah bercinta, adakalanya hati kita di sentuh, JANGAN cepat mengeluh KENT selalu pesan, sebab mengeluh tu tanda kegagalan, yaka? hehe betul la kot.. lebih-lebih lagi saya ni abangnya.. aku cuba tabahkan hati, sambil termenung seketika, baru semalam terjadi, hari ni aku sudah rindu kat dia..

Tapi sudah tiba masanya untuk ku melepaskan mu, bukan kerana bencik kat ko, tapi ada dalam satu-satu perkara yang ko show, saya dislike, apa pun i think u need belajar kawal perasaan ko dulu, jangan always mad for nothing, tengok la.. ko yang dapat susahkan? ko terlau berfikiran negatif and kerana itu ko patut Ubah pemikiran negatif ko kepada positiv hehehe... but ko jan risau, i wont put blame on u, sebab bagi aku, aku tak kan bersedih kerana cinta, yela kenapa aku harus bersedih kerana cinta kan? saya just fikir yang positif..

apa pun, selama 3 bulan lebih ni, thnx 4 everything, thnx 4 loving me as best friend or even brother atau apa-apa sahaja even 4 a while time, banyak story and memory kita kan? hehehe.. i will never ever forget about that ! hehe..

2 comments:

Ariey said...

cite putus cinta ke ni bro..sbr k

ZelL ThE gReaT ! ™ said...

a'ah, hehehe :)

Post a Comment

KERATAN NOTIS

1. Sila Komen Dalam Bahasa Melayu / Ingelish Yang Mudah Difahami

2. Tinggalkan Alamat Blog / Email Jika Perlu

SEGALA KOMEN YANG DITULIS ATAS TANGGUNGJAWAB ANDA SENDIRI. PEMILIK AJTR TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS SEBARANG KOMEN YANG DITULIS OLEH PEMBACA DI AJTR INI.