I've NEVER led a PERFECT life . There have been UPS and DOWNS , and there were times when SUPERFICIAL people tried to BREAK me .. Blog ini bersifat Universal .. If anyone we're offended by my words , a thousand apologize .. But again.Its my blog and my right to say anything .. A THOUSAND THANK YOU FOR THOSE WHO ARE VISITING MY BLOG ..

MAAF , KERANA BLOG INI MENGGUNAKAN LOGHAT SABAH ..

RINDU KAT SOMEONE

I really really really miss someone right now..

someone yang pernah jadi kawan baik aku

someone yang selalu tolong aku masa aku susah

someone yang selalu jadi tempat aku luahkan perasaan n ceritakan masalah aku

someone yang selalu sms aku tanya khabar

someone yang selalu temankan aku makan

someone yang betul-betul baik dengan aku

someone yang tak pernah langsung nak amik kesempatan kat aku

someone yang aku boleh berbicara tentang apa sahaja dengan dia

someone yang boleh aku bergurau senda

someone yang pernah aku lupakan

someone yang pernah aku abaikan perasaan dia

someone yang sekarang dah jadi bf orang…

huwaaaa... aku betul-betul rindukan dia sekarang. betul la cakap orang "kita tak akan sedar dengan apa yang kita punyai sehinggalah kita kehilangannya." sekarang ni baru aku terasa.

kalau dulu dialah peneman aku. teman aku makan. teman aku jalan. teman aku lepak-lepak. teman aku gelak. teman aku menangis. pendek kata dia lah segala-galanya.

tapi, sekarang. keadaan sudah berubah. teda lagi sms. teda lagi telefon-telefon. teda lagi gurau senda dia yang selalu jadi penghibur aku. teda lagi teman untuk aku berbual. arghhh… aku rindu dia.

namun…

aku tetap bersyukur. aku bersyukur sebab sekurang-kurangnya aku pernah…

pernah ada teman yang boleh ketawa dan menangis sama-sama dengan aku. teman yang selalu ada waktu untuk aku. dan sekurang-kurangnya aku percaya teman sejati tu wujud.

cuma…

aku perlu sedar. keadaan dah berubah. sdah tak sama macam dulu lagi. dan aku perlu mengikut arus perubahan tu.

walau apapun…

untuk awak yang pernah jadi sahabat saya satu ketika dulu, saya ucapkan bebanyak terima kasih. terima kasih kerana memberikan saya kenangan indah yang takkan saya lupakan sampai bila-bila. kenangan yang akan sentiasa terpahat dalam kotak memori dan hati saya. dan awak akan selama-lamanya jadi sahabat saya di hati saya. terima kasih untuk awak yang bernama Elissa. dan walaupun awak tak pernah tau dan tak mungkin membaca blog saya ni, saya nak katakan di sini that " u’re the best friend and nice person that i ever meet "


Waktu terasa semakin berlalu
Tinggalkan cerita tentang kita
Akan tiada lagi kini tawamu
Tuk hapuskan semua sepi di hati

Ada cerita tentang aku dan dia
Dan kita bersama saat dulu kala
Ada cerita tentang masa yang indah
Saat kita berduka saat kita tertawa

Teringat disaat kita tertawa bersama
Ceritakan semua tentang kita

Ada cerita tentang aku dan dia
Dan kita bersama saat dulu kala
Ada cerita tentang masa yang indah
Saat kita berduka saat kita tertawa

2 comments:

Anonymous said...

oic..sedi juak nie..hehehe

ZelL ThE gReaT ! said...

Erm... ya, langit ni bukan always cerah kan?? huhuhu

Post a Comment

KERATAN NOTIS

1. Sila Komen Dalam Bahasa Melayu / Ingelish Yang Mudah Difahami

2. Tinggalkan Alamat Blog / Email Jika Perlu

SEGALA KOMEN YANG DITULIS ATAS TANGGUNGJAWAB ANDA SENDIRI. PEMILIK AJTR TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS SEBARANG KOMEN YANG DITULIS OLEH PEMBACA DI AJTR INI.