I've NEVER led a PERFECT life . There have been UPS and DOWNS , and there were times when SUPERFICIAL people tried to BREAK me .. Blog ini bersifat Universal .. If anyone we're offended by my words , a thousand apologize .. But again.Its my blog and my right to say anything .. A THOUSAND THANK YOU FOR THOSE WHO ARE VISITING MY BLOG ..

MAAF , KERANA BLOG INI MENGGUNAKAN LOGHAT SABAH ..

KENAPA BLOG INI JARANG DI UPDATE?


It’s great to have a busy day .. Well , not the crazy busy untill i wanna die kind laaa .. but more of a productive kinda busy laaa .. many thing to do lately , sigh ! it's kinda hard to keep blogging consistently .. it really is .. especially when u've got a lot of other stuff occupied not allowing u time to blog kan ? huhu .. but i admit , even if i had the time , its due to my laziness .. or just the fact that i have no mood to write .. bcoz nothing to say kot , oh well here goes i'll try .. hehe ..

Huh ? KENAPA BLOG INI JARANG DI UPDATE? , This my answear , please listen with carefully , okey ?

Aku kinda busy skang , bz dengan apa ? ; busy study joe .. subjek matematik ni , membunuh ku .. hahax .. lage pun , aku masih belum ada idea lage mo letak apa di AJTR ni , so buat sementara waktu , biarlah aku berehat sebentar untuk meneruskan perjuangan ku yang belum dan lambat lage mau selesai ini ..

By the way , masa terus berlalu , 23 tahun sudah aku skang ni jo .. tuak sudah wey , hahax , malunya .. herm , even aku ni tidak lage MENGupdate blog ini , tapi every aku online , aku akan jenguk-jenguk jugak ni blog , tinguk-tinguk apa yang kurang dan apa yang bertambah , kalau-kalau ada new komen dari pembaca-pembaca sekalian , exspecially mesej-mesej di kotak suara ..

Herm , puasa pun tidak lama lage ni , alhamdulillah , ini yang aku tunggu-tunggu ni , hehe .. menghitung hari aku joe .. raya balik kampung , hureyyyy .. i miss my lovely mother and lovely family arggggg ! tidak sabar mo jumpa dorang .. hehehe ..

Tapi .. cuti raya tidak lama pun , dalam 3 hari jak kot , huhu .. so sad on me .. lpas raya final exam plak melambai-lambai , adoiiii ... lpas final exam cuti semester , cuti semester plak 1 minggu jax , alalalala , tak bestnyaaaa .. :( before balik kampung untuk cuti semester kami ada perkemahan kelab SRK Kolej PTPL Sabah .. TERburn la cuti semester aku ni , alaaaaa ... sigh lage aku , hurm ..

Dalam bulan Ramadhan (puasa) ni , aku plan mo ajak BFF dan kawan-kawan dari group sabahan facebooker untuk sungkai (bukak puasa) sama-sama .. ni just plan aku laaaa , Tuhan yang akan tentukan semua ni .. insyallah , lau ada kelapangan akan jadi jugak ni , hehe ..

Stress aku joe , banyak macam laaa perkara yang buruk-buruk datang ngan aku ni , susahnya mau memiliki kebahagiaan walau sesaat , masalah , akan datang jax menerpa saat demi saat , masalah tu bukan datang dari aku sendiri , tapi orang yang buat masalah , haiz , nevermind , just leave da past , 23 year already , must be mature , dun b like kiddy anymore , anoying , yucks !

Ok ok this time not for , emotional , not rite on time dude , think positive , u'll be happy .. yaya , i'm sure about tat .. Aha , penat sudah aku merapu here , now rite on time to stop my bubling , hahax , by the way , thnx 4 keep reading ya guys .. really apreciate it .. Good Luck ! keep smile , keep cool , u'll gonna be happy like me ..


Regards , AJTR BLOG OWNER © 2010

2 comments:

Anonymous said...

solful: ahhaha.. menarik ,, menarik..!!

Limza ® said...

thnx thnx :P

Post a Comment

KERATAN NOTIS

1. Sila Komen Dalam Bahasa Melayu / Ingelish Yang Mudah Difahami

2. Tinggalkan Alamat Blog / Email Jika Perlu

SEGALA KOMEN YANG DITULIS ATAS TANGGUNGJAWAB ANDA SENDIRI. PEMILIK AJTR TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS SEBARANG KOMEN YANG DITULIS OLEH PEMBACA DI AJTR INI.