I've NEVER led a PERFECT life . There have been UPS and DOWNS , and there were times when SUPERFICIAL people tried to BREAK me .. Blog ini bersifat Universal .. If anyone we're offended by my words , a thousand apologize .. But again.Its my blog and my right to say anything .. A THOUSAND THANK YOU FOR THOSE WHO ARE VISITING MY BLOG ..

MAAF , KERANA BLOG INI MENGGUNAKAN LOGHAT SABAH ..

CERITA KU



Ya Allah, tolong berikan ku ilham untuk mencoretkan sesuatu kepada saudara-saudara ku diluar sana agar mereke mengerti akan maksud hati ..

Been quite busy lately, soon akan ada aktiviti campign untuk SRK. sejak mula semester ni, ders a lot of masalah to be done well.. Sigh sampai masa pun belum manage dengan sebaik2nya.. masih banyak lagi hal-hal yang belum done, assigment ? arh ! many thing to do, plus 03 July 2010 ak ada exam killer paper jo.. laen lagi kperluan hidup, grrrr!! muda-mudahan Allah bagi kelapangan dan kemudahan before final exam soon la.. amin..

oh well well.. insyaallah sabar, kerana sesungguhnya, ak yakin Tuhan bayar tiap keringat yang mengalir dari badan kita.. :) so anyways, tadi mcm TERsigh? for one benda, ujian dariNya ka? and menenggelamkan diri dalam scene need time for a while tanpa mau berkata apa2..hhuhu.. haiz.. many thing to do !

oh well, even ak busy macam mana sekalipun, ini janjiku, cinta ku tetap dalam hati untuk mu.. walau dugaan sesekali menerkam perasaan (tau la ak ni cepat hot) cinta ku takkan pernah pudar.. melainkan engkau yang berusaha memudarkannya.. eh palis-palis.. mintak-mintah di jauhkan..

8 comments:

jovic ferera said...

bah bah moga2 abg luls exam k....
adk doakn... huhux......
tabah mhadapi ujin k....
semua 2 ada hikmah ya... hahax

Limza ® said...

insyallah :)

jiwa coklat said...

jiwa coklat : yes.. setiap yg berlaku, ada hikmah dan kelebihannya.. amin.. all the best 4 exam n life..

cinta sejati selalunya mengingati.. selembar kain, setiap benang berira kekunci.. takan rosak semudahnya.. hahaha... jiwang aku joe...

Limza ® said...

betul itu , hahax .. :)

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

Limza ® said...

hehehe .. :)

Lulu caldina said...

yuhuu

Limza ® said...

yuhu jugak :P

Post a Comment

KERATAN NOTIS

1. Sila Komen Dalam Bahasa Melayu / Ingelish Yang Mudah Difahami

2. Tinggalkan Alamat Blog / Email Jika Perlu

SEGALA KOMEN YANG DITULIS ATAS TANGGUNGJAWAB ANDA SENDIRI. PEMILIK AJTR TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS SEBARANG KOMEN YANG DITULIS OLEH PEMBACA DI AJTR INI.