I've NEVER led a PERFECT life . There have been UPS and DOWNS , and there were times when SUPERFICIAL people tried to BREAK me .. Blog ini bersifat Universal .. If anyone we're offended by my words , a thousand apologize .. But again.Its my blog and my right to say anything .. A THOUSAND THANK YOU FOR THOSE WHO ARE VISITING MY BLOG ..

MAAF , KERANA BLOG INI MENGGUNAKAN LOGHAT SABAH ..

SEMESTER LIMA YANG "SPOOKY"Semester baru kini bermula, setelah 3 semester berturut-turut aku merehatkan diri dari dunia Pelajar ku, kini ku memulakannya semula, herm.. berbekalkan 3 subjek terakhir, dengan semangat aku mengagahinya..

Kali ni, berperang dengan subjek matematik, saya tak berapa suka subjek ni, tapi saya tak boleh buat apa jugak, even extend study 3 sem berturut2 tak jugak saya dapat elakan subjek ni, hahaha..

Macam lucu la pulak kisah saya yang cuba larikan diri dari subjek matematik ni, herm.. saya memang bengang dalam subjek matematik ni, huh?

Apa pun, aku mesti tanamkan semangat bahawa aku BOLEH ! Yes, i lurve matematik

2 comments:

Seuntai Bicara said...

Begitulah sebaiknya ZEll... kan Zell The Great..
Seoga berjaya..saya yakin zell boleh melakukan yang terbaik....
Insyaallah boleh lulus dgn cemerlang..carilah teman yg boleh membantu

ZelL ThE gReaT ! ™ said...

Ya, thnx bro, always bgi aku semngt ni, hehehe :)

Post a Comment

KERATAN NOTIS

1. Sila Komen Dalam Bahasa Melayu / Ingelish Yang Mudah Difahami

2. Tinggalkan Alamat Blog / Email Jika Perlu

SEGALA KOMEN YANG DITULIS ATAS TANGGUNGJAWAB ANDA SENDIRI. PEMILIK AJTR TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS SEBARANG KOMEN YANG DITULIS OLEH PEMBACA DI AJTR INI.