I've NEVER led a PERFECT life . There have been UPS and DOWNS , and there were times when SUPERFICIAL people tried to BREAK me .. Blog ini bersifat Universal .. If anyone we're offended by my words , a thousand apologize .. But again.Its my blog and my right to say anything .. A THOUSAND THANK YOU FOR THOSE WHO ARE VISITING MY BLOG ..

MAAF , KERANA BLOG INI MENGGUNAKAN LOGHAT SABAH ..

Takdir Ka Ni??

Takdir Ka Ni??

Today, Really2 bad day for me, sakit la hati, sakit yang amat sangat lagik tau, huh? kmarahan yang mendadak ni, even teda ribut taufan, sakit hati ooo.. ntah la, maw cakap pa lagik, tapi dont woory segalanya terkawal even without remote control by u, huh?..
nasib baik la ku ni orang yang cepat cool down ! thnx to god, ni la padahnya bila kita berharap dengan cinta orang yang tak pernah ikhlas cintakan kita, aku da sayang kat dia 100%, dia jugak warning kat aku "saya tidak mau kau hipokrit dengan saya, jujur jak saya tidak kisah" tidak kisah la sangat, huh? kenapa dari awal perkenalan dulu ko tak cakap benda ni? kenapa after dia go away dari aku baru ko mau cakap macam tu?? haiz ! SIGH ! Tak pa... myB ko mau balas dendam atas apa yang ku wat kat bestfriend ko tu kan, tapi apa lagi yang kau tak puas hati ngan aku ni, tak cukup ka aku dah mengaku segala2nya dan mintak maaf kat kamurang ni?? hermm, yala maafkan aku kerana membenci mu, aku tak bencik dirimu, cuma bencik pada sifatmu, kau biarkan aku bertepuk sebelah tngan, how sad! tak pa la, suma tu di tangan Tuhan, redha jak la, ku redha sendiri !

2 comments:

Anonymous said...

herm..zell nie sungguh menyedihkan..

ZelL ThE gReaT ! said...

Hehehe.... perjalanan idop sorang insan kan, mmg gini la ni...

Post a Comment

KERATAN NOTIS

1. Sila Komen Dalam Bahasa Melayu / Ingelish Yang Mudah Difahami

2. Tinggalkan Alamat Blog / Email Jika Perlu

SEGALA KOMEN YANG DITULIS ATAS TANGGUNGJAWAB ANDA SENDIRI. PEMILIK AJTR TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS SEBARANG KOMEN YANG DITULIS OLEH PEMBACA DI AJTR INI.