I've NEVER led a PERFECT life . There have been UPS and DOWNS , and there were times when SUPERFICIAL people tried to BREAK me .. Blog ini bersifat Universal .. If anyone we're offended by my words , a thousand apologize .. But again.Its my blog and my right to say anything .. A THOUSAND THANK YOU FOR THOSE WHO ARE VISITING MY BLOG ..

MAAF , KERANA BLOG INI MENGGUNAKAN LOGHAT SABAH ..

MALAM YANG SEPI


Malam ni, malam yang sepi, tiada unggas, tiada cengkerik, tiada sahut gempita, hermmm... really2 rindu kat someone yang pernah ku sayang, time ni aku terasa betul2 mau peluk dia sambil pujuk hatinya yang telah terluka, huhuhu... hanya kerana ego ku, aku mencalar hati seorang insan yang tak berdosa lagi tak berdaya, time tu, prejudis, airmata dan radikal menjadi saksi perpisahan,
hubungan yang begitu syahdu akhirnya berakhir dengan tangisan yang sinis membadai gelora, aku tahu semua tu salah ku, ya aku sedar sumanya, i just create it! bertalu2 kemaafan ku lontrakan padamu, namun sebarang kenaafan masih lagi belum terpapar di sayunya wajahmu, adakah engkau begitu membenci diriku?? how sad ! aku memang layak untuk di benci, tak pa... aku faham jugak ! at least aku dah mintak maaf kat kau, n hope, kau maafkan la erk? herm... i just hope tat b come true !

4 comments:

Anonymous said...

hahahaha...payah juak bho mcm nie..

ZelL ThE gReaT ! said...

erm ya, perpisahan amat sangat menyiksakan :(

Anonymous said...

ya..lagi2 perpisahan itu cinta jarak jauh kn..

ZelL ThE gReaT ! said...

a'ah, how sad my life :(

Post a Comment

KERATAN NOTIS

1. Sila Komen Dalam Bahasa Melayu / Ingelish Yang Mudah Difahami

2. Tinggalkan Alamat Blog / Email Jika Perlu

SEGALA KOMEN YANG DITULIS ATAS TANGGUNGJAWAB ANDA SENDIRI. PEMILIK AJTR TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS SEBARANG KOMEN YANG DITULIS OLEH PEMBACA DI AJTR INI.