I've NEVER led a PERFECT life . There have been UPS and DOWNS , and there were times when SUPERFICIAL people tried to BREAK me .. Blog ini bersifat Universal .. If anyone we're offended by my words , a thousand apologize .. But again.Its my blog and my right to say anything .. A THOUSAND THANK YOU FOR THOSE WHO ARE VISITING MY BLOG ..

MAAF , KERANA BLOG INI MENGGUNAKAN LOGHAT SABAH ..

AKU NAK CARI KAWAN MACAM NI

Aku nak carik kawan, kawan and kawan, "no mars" huh? aku nak carik kawan yang sama soul ngan aku, yang sama gaya ngan aku, yang sama gila macam aku, yang sama jantina macam aku, yang caring, kawan yang bisa ku jadikan dia tempat mengadu segala masalah ku, kawan yang boleh tempat ku menangis kat bahu dia,
kawan yang boleh aku ajak gadu, kawan yang boleh aku ajak tersengih2, kawan yang boleh aku ajak lepak-lepak, kawan yang boleh terima aku seadanya walau apa sekalipun cacat celah ku, kawan yang boleh memimpin aku untuk aku berdiri apabila aku terjatuh, kawan yang boleh membetulakn kesilapan ku ketika aku menyanyi lagu dengan lirik yang salah, kawan yang boleh berjalan ngan aku, kawan yang boleh berlari ngan aku, kawan yang boleh bergusti ngan aku, kawan yang boleh aku marah, kawan yang boleh marah aku, kawan yang boleh sokong aku, kawan yang boleh wat aku tergelak hingga aku terduduk menahan kelucuan, kawan yang tidak hipokrit, kawan yang lurus i mean jujur, kawan yang sanggup berkorban untuk aku dan aku berkorban untuk dia, kawan yang tiada privacy ngan aku, benda dia benda aku jugak, and aku gitu jugak, kawan yang tak kan amik kesempatan ngan aku, kawan yang penyayang, kawan yang manja tapi gila2, kawan yang sukak wat lawak sebab aku suka senyum, hurm.. macam ni la orang yang ku carik dewasa ni, tapi ada ka? wujud ka manusia macam ni? skang umur aku da 21 tak lama lagi gnap 22 tahun, tapi kawan macam ni belum pun aku jumpa, tak kan tiada satu orang pun yang sama soul ngan aku yang boleh aku wat kawan and sahabat? huh?

2 comments:

Anonymous said...

sebenarnya, awak sudah jumpa kawan seperti apa yang awak katakan itu. Awak hany perlu buka mata je.

ZelL ThE gReaT ! said...

Em, ada ka slama ni sa tutup mata? huh?

Post a Comment

KERATAN NOTIS

1. Sila Komen Dalam Bahasa Melayu / Ingelish Yang Mudah Difahami

2. Tinggalkan Alamat Blog / Email Jika Perlu

SEGALA KOMEN YANG DITULIS ATAS TANGGUNGJAWAB ANDA SENDIRI. PEMILIK AJTR TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS SEBARANG KOMEN YANG DITULIS OLEH PEMBACA DI AJTR INI.